The Hub, Oslo 10. april 2024
Leave no talent behind
The Hub, Oslo 10. april 2024
Vi gleder oss til å kåre vinnerne den 10. april!
Nominasjonene til årets priskategorier er nå stengt. Nå slår vi hodene sammen for å finne de 3 nominerte per kategori! Du kan lese mer om prisene rett under.
Årets inkluderende annonse
Flunkende ny priskategori – for alle! Med årets inkluderende annonse ønsker vi å løfte frem basisproduktet vårt. I år vil vi gjerne belyse de som utnytter produktet til det fulle; og enda litt til. Vi håper at prisen vil sette ekstra fokus på mangfold, inkludering og tilhørighet i alle prosesser, samt bidra til å inspirere til å jobbe mer bevisst med tematikken.
Årets rekrutteringsbyrå
Med årets rekrutteringsbyrå er vi på utkikk etter byrået med det lille ekstra – en bedrift som legger mye omtanke i prosesser, medarbeidere, kandidater, og kunder. De som utnytter verktøyene de har til rådighet til det fulle, som følger trendene i markedet og samfunnet, og som setter kandidatene i fokus.
Årets hodejeger
Årets hodejeger er en person som skaper wow-effekt hos sine kunder og kandidater. Den klarer å opprettholde resultater i et krevende marked, har et bevisst forhold til å tilrettelegge for like jobbmuligheter for alle, og har en spesiell evne til å ivareta kandidater under hele prosessen. Ikke glem at du kan nominere deg selv! 
Årets HR-medarbeider
Årets HR-medarbeider kan være spesialist eller generalist innen sitt område. Denne personen er ofte høyt og lavt; felles for vinneren, er en solid begrunnelse for arbeidet med å tilrettelegge for like jobbmuligheter for alle, samt hvordan den har skapt verdi og resultater for bedriften og kandidater gjennom sitt daglige arbeid. Ikke glem at du kan nominere deg selv!
Årets HR-avdeling
La HR-avdelingen din skinne! Med årets HR-avdeling er vi på utkikk etter avdelingen som har lagt ned det lille ekstra i arbeidet med å tilrettelegge for like jobbmuligheter for alle, samt å skape resultater og verdi for bedriften og kandidatene – med andre ord, et solid stykke arbeid både internt og eksternt for bedriften sin.
Dette er juryen
Kristin Skogen Lund, CEO i Schibsted
Sumeet Singh Patpatia, Head of Diversity, Inclusion and Belonging i Schibsted
Sven Kinden Iversen, Fagansvarlig i HR Norge
Nina Melsom, Direktør Arbeidsliv i NHO